Mintaz 576 Posted July 12, 2018 ZAMKNIĘTA V-Life Cie potrzebuje! A przez v-life mam na myśli mnie. Poszukujemy 2 osoby na pozycję Supportu i 2 osoby na stanowisko Rekrutera. Nie oferujemy nic wzamian. No prawie nic. A jeżeli przynależność do pierwszego w Polsce projektu RP w GTA5 podnieca Cię wystarczająco to bardzo się cieszę i zachęcam do składania podań. Czym zajmuje się Support? Support ma za zadanie wiedzieć jak rozwiązywać problemy i pomagać w rozwiązywaniu tych problemów innym. Jeżeli nie wie jak je rozwiązać musi wiedzieć kogo zapytać i wtedy pomóc. Proste? Proste. Muszę spełniać jakieś wymagania? musisz mieć IQ wyższe niż ciastko musisz posiadać wiedzę o RP musisz posiadać wiedzę o serwerze i jego problemach, bugach itp. kultura osobista i duża cierpliwość jest wskazana Od czego jest Rektuter? Rekruter zajmuje się przeprowadzaniem rozmów na Whitelistę. To tyle. Jakie wymagania muszę spełnić? tak jak wyżej, nie być dzbanem wyrywkowa znajomość Regulaminu i zasad RP wolny czas na przeprowadzanie rozmów aksamitny głos anioła Oprócz powyższych 18 lat lub na tyle poważny głos żeby nas oszukać. Szablon: Quote Pozycja: Rektuter / SupportCzy pełniłeś/łaś/łoś kiedyś podobną funkcję?: Jeśli tak to krótko opiszJak bardzo chcesz się dostać?: Bardzo / Nie bardzoKto jest najlepszym adminem: Mintaz / Mintaz Uzupełnione szablony wysyłajcie do mnie tj. Mintaz #3694. Skontaktuję się z każdym z Was w ciągu 2 dni, wysoce prowadopodobym jest że zrobię to na kanale głosowym. 1 4 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts